Contact

iLoveDesigners.nl
Klantenservice
Argentiniestraat 32
2622AV Delft
The Netherlands

info@ilovedesigners.nl
+31 6 180 235 84

Onze betaalmethodes

Wij bieden momenteel de volgende betaalmogelijkheden:

Betalen met je eigen bank (iDeal)

We love iDEAL om het gemak en snelheid! Je kunt met iDEAL betalen als je klant bent bij een van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Knab, Triodos Bank ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank of Van Lanschot. Alle betalingen via iDEAL worden direct verwerkt en zijn direct zichtbaar in het rekeningoverzicht van je bank. Voor meer informatie ga je naar www.ideal.nl.

Debetkaart of creditcard

Indien je wenst te betalen met een debetkaart of creditcard, dan kan dit geheel kosteloos met Visa, MasterCard of Maestro. Via onze payment provider Pay.nl kun je de debetkaart- of creditcardgegevens versleuteld via SSL invoeren en zorgen wij samen met je debetkaart- of creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Hierdoor zal al je informatie vertrouwelijk blijven. De meest eenvoudige manier van online shoppen: gemakkelijk, snel en betrouwbaar.

Overboeking (IBAN)

Bij overboeking kun je met een bankoverschrijving het bedrag van je bestelling overboeken naar onze rekening. Bij deze betaalmethode krijg je in het betaalscherm en per mail alle gegevens te zien die nodig zijn voor de overboeking. Let er bij het overboeken op dat je het unieke betalingskenmerk goed overneemt. Je bestelling wordt door ons pas verzonden nadat de betaling is ontvangen.

Op een andere manier betalen?

Als er meer betaalmethodes beschikbaar zijn voor jou, zullen ze worden getoond bij het afrekenen. Ook deze pagina zullen we periodiek voorzien van nieuwe content. Zit jouw favoriete betalingsmethode er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen dan de mogelijkheid bekijken deze betaalmethode alsnog toe te voegen!

 

Menu