Levertijd & verzendkosten

  1. Home
  2. Levertijd & verzendkosten

Contact

iLoveDesigners.nl
Klantenservice
Argentiniestraat 32
2622AV Delft
The Netherlands

info@ilovedesigners.nl
+31 6 180 235 84

Levertijd

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld wordt dezelfde dag nog verstuurd. Bestellingen die op vrijdagen na 17:00 uur binnen komen, worden op maandag verstuurd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Een levering binnen Nederland duurt normaal gesproken 1-2 werkdagen. Heb je het pakket na 5 werkdagen nog niet ontvangen, dan zou je een mededeling gekregen moeten hebben over een eventuele vertraging. Wacht je al een aantal dagen op je bestelling en heb je niets gehoord van ons of de bezorgingsdienst, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan nakijken wat er aan de hand is en zoeken naar een gepaste oplossing.

Afleveradres

Wij kunnen je bestelling naar een afwijkend adres sturen zoals bijvoorbeeld je werk of familie. Let hier echter wel op, alleen jij of geautoriseerde pakketpunten kunnen dit pakket dan aannemen. In je account kan je een factuuradres en verzendadres instellen. Let er tijdens het bestellen dan wel bij op dat het juiste adres wordt toegepast voor je gaat afrekenen. Heb je perongeluk toch het verkeerde adres opgegeven, neem dan contact met ons op. Kom je pas laat tot die ontdekking, hou er dan rekening mee dat wij mogelijk het pakket al verzonden hebben.

Verzendkosten

Verzending bij iLoveDesigners is altijd gratis en verzekerd binnen Nederland en Belgiƫ.

Schade door transport

Ontvang je het pakket van iLoveDesigners zichtbaar beschadigd? Neem het pakket dan niet aan of noteer dit op de ontvangstbevestiging en stel ons daarvan onmiddellijk op de hoogte. Ziet het pakket goed uit, open deze dan direct na ontvangst. Is het product beschadigd, zorg dan zo snel mogelijk voor bewijsmateriaal middels foto- of videomateriaal. Dit moet binnen 5 werkdagen aan ons bekend gemaakt worden. Na deze 5 werkdagen kan de schade niet meer gedeclareerd worden.

Menu